ÜNNEPI DEKORÁCIÓ

Felfújható egyedi Mikulás

A karácsony közeledtével, felfújható mikulások és hóemberek tucatjait találja szinte minden dekorációval foglalkozó üzletben, viszont olyat, amely pont az Ön cégének arculatára is rá illik, nem talál.

Miért elégedne meg az általános levegővel fújt tömegcikkekkel, amikor itthonról, gördülékeny ügyintézés mellett, rövid idő alatt hozzájuthat azokhoz az egyedi felfújható dekorációkhoz, amelyeket eddig csak külföldről tudott beszerezni?!

Öltöztesse arculati ünnepi díszbe a télapót, hogy méltó legyen az Ön által létrehozott Brand-hez.

felfújható egyedi mikulás
felfújható havas karácsonyfa

Felfújható havas karácsonyfa

Mi sem jelzi jobban az ünnepek közeledtét, mint egy gyönyörűen zöldelő, ám havas fenyőfa a rengeteg közepén?

Az egyedi szublimációval nyomtatott havas karácsony fa dekoráció, egyaránt öröm a szemnek, és léleknek, a gyermekekről meg már ne is beszéljünk.

Bevásárló központok, plázák, és áruházak belső tér dekorációkhoz ajánljuk.

Felfújható hóember dekoráció

A hóember, mint felfújható ünnepi karakter, a karácsony forgatagának elengedhetetlen kelléke.

Bizonyára mindenki fel tud idézni valamilyen hóemberrel kapcsolatos karácsony kalandot, ha mást nem, egy rajzfilmben szereplő egyedi figurát, amihez kellemes emlékek kötik. A  felfújható hóemberek épp ezért oly sikeresek, de talál-e olyat, amely az Ön cipő márkáját hordja, amennyiben cipő boltja, vagy nadrág márkáját, ha ruha boltja van?

Mit szólna egy olyan hóemberhez, amely az Ön cégnevével ellátott pulóverben feszít egy piaci stand tetején? Egyedi tervei alapján, akár belső LED világítással ellátva, gördülékeny ügyintézés mellett lehet az Öné egy olyan felfújható hóember, amit eddig csak külföldről tudott beszerezni!

 

felfújható egyedi hóember

Öltöztesse arculati színekbe kabala figuráját, hogy méltó legyen az Ön által képviselt márkához.

P1