FELFÚJHATÓ 3D FIGURÁK

KÖLTSÉGHATÉKONY

Felfújható 3D-s reklámok

Grandiózus, felfújható 3D figura, logó, egyedi design megjelenítése, a piaci árhoz képest olcsó, költséghatékony formában?

Amennyiben néhány perc alatt installálható, látványos reklámra van szüksége, egy hideg levegős reklámballon (advertising inflatable balloon) kitűnő választás. A rendezvény, fesztivál, esetleg konferencia elvárásoknak is megfelelő, igény esetén speciális anyagokból is készíthető reklám eszközök mára kötelező érvényűek egy tömegeket felsorakoztató eseményen.

K2

JÓ, DE...

mennyibe kerülnek?

P1

Ahhoz, hogy a kérdésre pontosabb választ kapjunk, először meg kell vizsgálnunk a reklámballon piac ezen szegmensének költségeit. Egy 3-4m magas, felfújható, egyedi 3D reklámballon (advertising inflatable balloon), kabala figura, vagy bármilyen felfújható reklámeszköz, stb. anyagától függően, akár 4-500.000 Ft + Áfa is lehet. Egy induló cég direkt reklámköltségeihez képest ez nem kis összeg, de, mennyi is a termék reklám értéke? Amennyiben figyelembe vesszük, hogy kapunk egy óriási, arculatra készített reklám ballont, amely az év minden napján, s annak minden órájában hírdeti cégünket, szolgáltatásunkat, termékünket, már nem is olyan sok. Ha ezt egy év távlatában elosztjuk a napok, órák számával, megkapjuk a választ. Vegyünk példaként egy 5-6m magas,500.000 Ft értékű felfújható kabala figurát, 

500.000 : 365 nappal = 1.370 Ft + Áfa / nap.

Amennyiben tovább osztunk, és a kereskedelmi díjakat vesszük alapul, a következő számokat kapjuk:

1.370 Ft + Áfa/nap : 24 órával = össz reklám költség: 57 Ft + Áfa / óra

A jelen piaci árakat figyelembe véve, egy óriási felfújható reklám figuráért, amyely a nap 24 órájában hirdet minket, óránként 57Ft + Áfa drága, vagy megfizethető?

Felfújható termék másolatok - Óriás termék megjelenítés

A felfújható termék másolatok, a levegővel fújt reklámok talán egyetlen olyan képviselői, melyekre joggal mondhatjuk, hogy az óriás felfújható reklámok királyai, királynői.

Kivitelezésükből, elkészíthetőségükből adódóan valóban nem tartoznak az „olcsó” kategóriába, de nem is hivatottak a tömeg cikkek táborát szaporítani. Bár mint általában minden új termék esetében, a felfújható termék másolatoknál is meghatározó az egyediség, mégsem ez, hanem az óriás méret, és a digitális technológia okán bevezetésre került aprólékos részletgazdagság az, ami miatt métlán birtokolják e nemes jelzőket.

logo_fej

Felfújható áruház dekorációk - B2B-től a B2C-ig

Bár marketing szempontból két külön ágazatról beszélünk, a termékek minőségét tekintve lényegi különbség nem nagyon van. Ahhoz, hogy valóban meg tudjuk állapítani mely szegmens a számunkra legmegfelelőbb, először tisztában kell lennünk azzal, mit is jelent e két meghatározás. A B2B, azaz Business to Business esetében a cég egy másik cég számára, a B2C, azaz a Business to Customer esetében direkt a fogyasztó számára készít terméket. A legnagyobb eltérés az eladási és beszerzési árrésből származó különbözet, amely így, akár a kiskereskedelmi, vagy nagykereskedelmi szekciót vesszük, jelentős különbségeket okozhat.

Cégünk, a Balloon Studio Hungary Kft., mint gyártó, mindkét szegmens számára kínál szezonális, olcsóbb, illetve prémium kategóriás alapanyagokból előállított, felfújható áruház dekorációs rekám eszközöket, a mindenkor hatályos környezetvédelmi előírásokat figyelemben tartva. Ezen irányelvek mentén ugyan akkor kerüljük az ellenőrizhetetlen összetevőkből gyártott Kínai, Török, és Indiai importból származó szövetek használatát. Termékeink mindegyike minősített anyagokból, itthon készül.

 

 • gyorsan felfújható kivitel
 • kiváló kültéri reklám médium
 • kicsire összehajtható
 • költséghatékony tárolás, raktározás
 • digitális szublimáció, vagy kézi festés
 • belső LED világítás
 • akár években mérhető üzemeltetési idő
 • teljes garancia
 • Termékbevezetés
 • Áruház dekorációk
 • B2B, B2C kampányok
 • Fesztivál dekoráció
 • Interaktív promóciók
 • Sport események
 • Autó versenyek
 • Kerékpáros és futó események

 

ÍRJ NEKÜNK!

Ajánlatot kérek