FELFÚJHATÓ DEKORÁCIÓ

Felfújható, hideglevegős rendezvény sátrak

DISPLAY-EK

Jelenleg egy olyan korszakban élünk, amikor az új technológiai felfedezések szinte mindennaposak. Az új számítógépes alkalmazásoknak köszönhetően, közel kerültünk valamihez, amely alapjaiban változtatja meg az építészetet.

A felfújható kiállítási és rendezvény dekorációk, héliumos gömbök, fesztivál sátrak új generációja, alapjaiban rendezi újjá az fesztivál kellékek fogalmát. amely, ha a technológia gyorsulási elmélete igaz, akkor elérkezettnek tekinthetjük az időt, egy újabb, valódi stílus létrejöttéhez.

 

K2

Felfújható - Kompakt

FIGYELEMFELKELTŐ

P1

Az ipari forradalom, az építészettel és az építőiparral kapcsolatosan is jelentős változásokat hozott. Az ipar rohamos fejlődésével gyarapodó beruházások mennyiségi igényeit, az addig alkalmazott, természetben talált kötőanyagok már nem elégítették ki. Új technológiák megalkotása vált szükségessé.

A hideglevegős, fém tartószerkezetet nem igénylő felfújható megoldások, a kiállítások, rendezvények, fesztiválok gyakoriságának növekedtével mindinkább elterjedtté válltak, kiszorítva a nehezen mozgatható, súlyos logisztikai gondokat okozó felépítményeket.

4,5m x 3,5m felfújható egyedi vizes rendezvény dekorációs elem.

MIÉRT ELŐNYÖS?

Az építéstechnológia, mint az építészet egyik fontos alkotóeleme, az elmúlt évezredek során mindig az egység és harmónia fenntartásának szolgálatában állt, és gyakran a kor technikai színvonalának felülmúlásával is a kézműves jellegű építészetet alkalmazta.

A felfújható hideg levegős reklámeszközök,  felfújható rendezvény dekorációk, sátrak, óriás reklámballonok telepítése nem igényel szaktudást.

Szállítási csomagméretük és összsúlyuk, az alkalmazott technológia függvényében csupán töredéke, az alumínium vázas rendezvény sátrak méretéhez, súlyához képest. Fontos szempont továbbá, hogy az installálásuk munkaideje nem napokat, hanem jobb esetben csupán perceket vesz igénybe, tovább növelve a hatékonyságot, és a munkavégzésre fordított idő hasznosságát.

FELFÚJHATÓ ÓRIÁS LOGÓ, KABALA FIGURA, CÉG ARCULAT MEGJELENÍTÉS

Számos cég, a rendezvényre, fesztiválra történő kitelepülése alkalmával, legalább egyszer az életében szembetalálkozik azzal a problémával, hogy miként jelenítse meg Önmagát úgy, ahogyan az méltó az általa képviselt szolgáltatáshoz. A felmerülő problémák legoptimálisabb magoldása a céges arculat megjelenítése lenne, de a logisztikai költségek, a szállítás, engedélyeztetés, súlykorlát, stb. sokszor olyan költségeket ró a kiállító cégre, hogy inkább elveti az egyedi megjelenés gondolatát, pedig nem kéne. A felfújható reklámeszközök minden felsorolt problémára egyszerre nyújtanak megoldást.

A legújabb generációs fújómotoroknak köszönhetően felállításuk, rögzítésük percek alatt elvégezhető, s ehhez még szakember jelenléte sem szükséges.

Felfújható szponzor falak - Ahol mindenki selfie-t szeretne készíteni

Szeretné egy kiállítás alkalmával úgy uralni a biztosított teret, hogy az a lehetőségeket maximálisan kihasználva, a legnagyobb feltűnést keltse?

Egy felfújható egyedi szponzorfal (sponsor wall) az Ön arculata szerint kialakítva, kitűnő megoldást nyújthat, hiszen a reklám eszköz nemcsak egy kifeszített vászon, hanem egy, a 3D térben megjeleníthető forma, amely játékosságával a manapság oly elterjedtté vált selfie-k központi elemévé válhat.

Logisztika - Előny a kiállítónál

Egy 4-5m magas, felfújható egyedi logó, kabalafigura, display, vagy bármilyen a térben álló, esetleg függesztett reklám eszköz szállítása megoldható egy autó hátsó ülésén, több százezer forintot megspórolva a kiállító cég költségvetéséből. Nincs szükség nagy és költséges transzporterekre, összeszerelő személyzetre, és nincs szükség több napig tartó szerelvényezésre. Elég az esemény előtti egyetlen napot rááldozni arra, hogy felállítsuk az egyedi standot, logót, vagy bármit, ami a megjelenéshez szükséges.

B2B - B2C kampányok - A kiállítás ereje

Egyre több cég használja ki a fesztiválokban, áruházakban, és kiállításokban rejlő B2B illetve B2C üzleti előnyöket, és hirdeti meg termékét, szolgáltatását, kapcsolt marketingként. Az ilyen eseményeken történő költséghatékony megjelenés viszont, az egyedi, arculati okok miatt, állandó fejtörést okoz mind a kivitelező, mind a megbízó részéről. Előbbi az óriási szállítási, raktárizási, és logisztikai költségek, utóbbi a szegényes design lehetőségek okán jut a megvalósíthatatlanság útvesztőjébe, pedig van megoldás.

Felfújható reklám eszközöként, legyen szó termék másolatokról, vagy közösségi eseményekről, szinte bármi megvalósítható. így terméke, vagy a brand üzenete mindenhová eljuthat, kompromisszumok nélkül

A felfújható reklám termékek legtöbbje, a promóciós költségvetés normalizálása érdekében, hagyományos anyagok felhasználásával készül, így alap esetben felállításuk, installálásuk csak korlátozott helyen megoldható. Kevesen tudják, -és akik az ismeretek birtokában vannak, azok ki is használják-, de az ipari fejlődésnek köszönhetően, mára, a fent említett szabály már nem törvényszerű. Sok gyártó készít a legmagasabb tűzvédelmi előírásoknak is megfelelő, légtartó szövetet, melyeket használhatunk. Az ilyen minősítéssel rendelkező felfújható reklám termékek nem csak, hogy külön korlátozások nélkül installálhatóak bárhol, -legyen az konferencia, kiállítás, kültér, vagy beltér, stb.- de még a súlyuk sem okoz problémát. Egy OEKO vagy más könnyített, prémium anyagból készült 5m-es felfújható reklám össz súlya, nem éri el a 15-20kg-ot, és az installáció kihelyezését követő 30.-dik percben készen is áll a vendégek útbaigazítására, fogadására.

 • Termékbevezetés
 • Kiállítás
 • B2B kampányok
 • B2C promóciók
 • Fesztiválok
 • Szabadtéri játékok
 • Gerilla kampányok
 • Sport rendezvények
 • felfújható, akár XXL méret
 • 2D-ből 3D egyedi megjelenítés
 • kicsire összehajtható kivitel
 • normál, vagy speciális anyagok használata
 • anyagában színezett, vagy nyomtatott
 • külső, vagy belső LED világítás

ÍRJ NEKÜNK!

Ajánlatot kérek