SZÉLEMBER / FLY-GUY

Szélemberek, szélcsövek

FLY-GUY, TÁNCOLÓ REKLÁMFIGURÁK

A táncoló reklám figura, olyan marketing elem, amely interaktív mozgó része a környezetének.

A szélember (Fly-Guy, Air dancer) táncoló mozgásával már messziről vonzza a tekintetet! Készülhet egyszerű cső formában, egylábú vagy kétlábú kivitelben, a lényegen semmit nem változtat. Látványos reklám.

A figurát egy nagy teljesítményű ventilátor fújja, ezért üzemeltetése folyamatos áramellátást igényel. A Sky dancert üzemeltető ventilátor, normál, vagy vezérelt LED világítással ellátva kitűnő figyelemfelkeltő reklámhordozó az Ön, vagy cége számára. Bár a motorja kissé zajos (87-96dB), a szélember napjainkra a fesztiválok és rendezvények állandó szereplőjévé vált.

Szélcsövek

A szél cső egy olyan, a szélemberre hasonlító termék, amely kezek nélkül kerül legyártásra. Helytakarékossága okán igen kedvelt, és ideális termék a kisebb helyigényű promóciók lebonyolításához

Egylábú szélember

Az egy lábú szélember karokkal, és fejjel együtt kerül gyártásra. Mivel ezáltal a bábú maga is képes az emóciók, hangulat jegyek megjelenítésére, (mosoly, felhúzott szemöldök, vidám arc, stb.) a kampányok és termék bevezetők ideális eszköze.

TALLBOY, AZAZ A SZÉLEMBER TÖRTÉNETE

Az első szélember gyártása egy Peter Minshall nevű képzőművészhez, illetve egy izraeli tervező, Doron Gazzit nevéhez fűződik. Ők és csapatuk, a Trinidad and Tobago alkotta meg az első Airdancer-t. Az 1996-os Atlantai olimpián átütő sikert aratott, akkoriban még csak „magas srác”-nak (Tall boy) titulált alkotás, 1999-ben került bejegyzésre a Torero Specialty Products, LLC jóvoltából. A termék sikere azóta is töretlen.

A cserélhető molinóval, direkt szublimációval, vagy a social médiában divatos emóciókkal ellátott szélemberek új generációja tökéletes reklámot biztosít, legyen szó esküvői dekorációról, fesztiválról, vagy szimplán egy termék, vagy szolgáltatás kiemeléséről.

13717285_810125375789730_5980763206973825443_o
K1

Az egyedi szélemberek anyaga, szemben az általános táncoló figurák, szélcsövek anyagával, egy speciális, 30%-ban légáteresztő, hőszublimációval nyomtatható DIN 4102-1 FR B1 anyagból készülnek. Ennek köszönhetően design-juk, grafikájuk, a dinamikus mozgás, táncolás alkalmával sem kopik. A speciális spinnaker anyagnak köszönhetően súlyuk mindössze 65-80g/m2, így egy 5m magas táncoló bábú össz súlya sem több, mint 1 kg.

  • kiváló kültéri reklám médium
  • kicsire összehajtható kivitel
  • teljes egyedi szublimáció
  • belső LED világítás (igény esetén)
  • interaktív mozgás
  • fesztiválok
  • kültéri rendezvények 
  • sport események
  • megnyitók

ÍRJ NEKÜNK!

Ajánlatot kérek