RÓLUNK

ISMERJ MEG MINKET!

Felfújjuk a világod!

Üdvözöljük a felfújható reklám eszközök és áruház dekorációk birodalmában! Egy kézzel festett, vagy egyedi nyomtatással készült reklámballon, amely az Ön elképzelései alapján lett megalkotva, Unikum a reklám piac területén. Ha grandiózus megjelenésre vágyik, vagy egyszerűen egy hosszútávú, akár években mérhető, költséghatékony, mobil és intraktív reklám eszközt szeretne, a legjobb helyen jár.

Felfújható reklámballon, Fly-Guy, egyedi reklám kapu – Költséghatékony, megvilágítható, lényegretörő.
 

Cégünk, a Balloon Studio tulajdonosa, több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a felfújható reklámeszközök, reklámballonok, rendezvény sátrak, levegővel fújt start és célkapuk, felfújható reklám figurák tervezésében, gyártásában. Megrendelőink profiljához mérten szeretném figyelmükbe ajánlani innovatív termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, akár egyedi kivitelben, arculat branding-el ellátva, kedvező áron tudunk biztosítani Önnek, cégének, vállalkozásának….lehetőségeinek csak a képzelete szabhat határt.

Kérjen árajánlatot közvetlenül a gyártótól!

0
márka
0
év tapasztalat
0 +
rendezvény
inflatable minecraft figure
Balloon Studio Hungary Kft rólunk

AZ ALKOTÓK

Keress minket

TAKÁCS TÓTH ANETTA

TAKÁCS TAMÁS

FELFÚJHATÓ, EGYEDI HEGESZTETT

Reklámeszközök

Sokszor találkozunk azzal az alapvető problémával, hogy bizonyos egyedi termékek gyártása olyan technológiát igényelne, amely megfelelő cél eszköz hiányában csak külföldön, nagy példány számú megrendelés esetén lenne kivitelezhető. Cégünk, az újonnan vásárolt ultrahangos hegesztőgéppel (ultrasonic welding machine) immár ki tudja szolgálni a piacon hiány termékekként szereplő kis szériás megrendeléseket is. Felfújható légtartó reklám kapu, reklám oszlop, egyedi elképzelés szerint? Keressen minket bizalommal.

LÉGTARTÓ REKLÁMESZKÖZÖK

  • pneumatikus reklámkapu
  • reklámsátor
  • óriás dobálható reklámlabda
  • felfújható bolygó, planéta
  • reklám oszlop
ultrahangos hegesztő gép

A jövő, Zöldre festve...

kep-21573148-2631-4174

Hazánkban, a felfújható reklámok, a minél alacsonyabb költségvetés érdekében, hagyományos anyagok (mint PVC, PES, stb.) felhasználásával készülnek. Cégünk, a felfújható termékek piacára, itthon, szinte elsőként vezette be az OEKO minősített PES és TPU alapanyagok használatát.

Az integrációnak köszönhetően, termékeink közül immár számos reklámballon kapható környezetbarát eljárással készített alapanyagokból.

„magunkat állandóan valamihez vagy valakihez való hasonlítgatás az egyik fő oka konfliktusainknak. Ha nem másokhoz viszonyítjuk önmagunkat, végre azokká válunk, akik vagyunk”

Céginformáció

A HVG és a Céginformáció.hu felállított egy olyan követelményrendszert, ami alapján üzletkötésre ajánlottnak tekinthető egy adott cég. 

A Balloon Studio Hungary Kft. ezeknek a feltételeknek megfelel. További infromációk a cégről a képre kattintva közvetlenül elérhetők.