EGYEDI REKLÁMBALLONOK

Egyedi óriás reklámballonok

MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI?

Az egyedi, felfújható reklám ballon, főként termék megjelenítésre, akciók hirdetésére, frappáns elképzelések kivitelezésére alkalmas reklám eszköz. Méretéből adódóan kiválló médium a vásárlók felé, legyen szó bármiről ami eszébe jut! Fesztivál, termék bevezetés, promóció, akció? Egy arculatra szabott egyedi reklám ballonnal biztosan kiemelkedik a szürkeségből!

 

Az arculatra tervezett felfújható reklám ballonok elkészítése, egyedi szabásminták alapján történik, és annak formája szinte teljesen megeggyezik a megrendelt termék formájával. Az felfújható óriás reklám ballonok, reklám eszközök, reklám figurák, rendezvény sátrak, bele értve a héliumos és levegős léggömböket is, legjobb tulajdonsága a mobilitás, az alacsony össz súly, és a tároláshoz szükséges helytakarékosság. Mivel mozgatásukhoz, raktározásukhoz, normál esetben nincs szükség kamionokra, üzemeltető és összeszerelő személyzetre, a rendezvények, és fesztiválok közkedvelt termékeit képzik.

K2
hirdető oszlop

Felfújható óriás termék másolatok

MINT REKLÁMESZKÖZÖK

P1

Az egyedi felfújható termékmásolatok, egy, a megjelenítendő termékkel megegyező 3D modell alapján készülnek. Az így előállított felfújható reklám ballon 85-90%-ban megegyezik az eredeti termék megjelenésével.

Méretét tekintve, egy felfújható termék másolat készülhet 2-3m-es kivitelben, de a legjobb vizuális és ár-érték arány akkor érhető el, ha a felfújható termékmásolat legalább 5-6 méter magas, vagy hosszú.

Minden termékmásolat készülhet official, azaz színhűség megtartása mellett, ICC profillal előkészített, nyomtatott, vagy hőszublimált, digitális nyomtatással, de speciális esetekben, képzőművész bevonásával, kézi festéssel is gyártható. 

Vannak esetek, amikor ez a színhűség nem kötelező, ilyen esetekben RAL kóddal ellátott, anyagában színezett szöveteket, légtartó anyagokat használunk. Mivel az utóbbi esetben említett anyagokból (gyári színek) készített felfújható termékek gyártásánál nincs szükség szublimációra, vagy nyomtatásra, a gyártandó reklámballon költsége is alacsonyabb.

Hőszublimáció a tartósság jegyében

A hőszublimáció lényege, hogy magas hő hatására, a hordozó felületén található bevonat reakcióba lép a festékkel, mely így gázzá alakulva belepréselődik az anyag szerkezetébe. Az eljárásnak köszönhetően, szemben az oldószeres (mild solvent) és Echo solvent nyomtatással, a grafika szinte eltávolíthatatlan, színe pedig élettel telibb. Ennek köszönhetően, az e technológiával készített termékek minősége megegyezik, az anyagában, kémiai úton színezett termékek minőségével.

Speciális felfújható anyagok, szövetek

A technológia fejlődésének köszönhetően, mára, egy 5-6m magas, felfújható termékmásolat designjának tartóssága szinte években mérhető. A hagyomnányos nyomtatással ellentétben, a hőszublimáció olyan élénk és tartós színeket képes megjeleníteni, amilyenre eddig szinte nem volt példa. Mivel a hőszublimáció magas hőmérsékleten történik (alap 180c°), csak az erre megfelelő prémium anyagok, OEKO textíliák (DIN 4102-1 FR B1, stb.) esetében használhatók.

felfújható futó cipő reklám balloon
random-shapes.png
  • felfújható kivitel
  • remek ár-érték arány
  • 3D megjelenítés akár egyedi arculatra
  • összehajtható
  • kicsi csomag méret
  • Belső fehér LED, vagy RGB LED világítás
  • rendezvények,
  • promóció
  • esküvők
  • sport események

ÍRJ NEKÜNK!

Ajánlatot kérek