Felfújható óriás reklámoszlop

Hell energy reklám oszlop, felfújva

…egy, csak egy legény van talpon a vidéken, Meddig a szem ellát puszta földön, s égen…hogy stílusos legyek. ezekben az inger hiányos időkben. Egy alkotói vénával megáldott személy, vagy az egyedi dolgokhoz szokott cég, mindennek örül amiben ha kicsit is, de ki tud teljesedni.

Ha most minden a megszokott kerékvágásban haladna, a HELL NIGHT lehetne az új „szürke 50 árnyalata”, ami kellően cool és tüzes ahhoz, hogy megihlessen, de sajnos messze kerültünk a kreativitás színes, formabontó, tarka-barka fákkal szegélyezett útjának látványától, és senki nem tudja meddig járjuk még saját téveszméink kies táját. Reménykedjünk abban, hogy minden vezető a világban ráébred arra, hogy tévedni emberi dolog, viszont a beismerés hiánya balga tett. Most ez jutott osztályrészül.

#HELL #NIGHT black edition energy drink, vizuális szempontból pont annyit és úgy ad vissza számunkra, amennyit most a szürke egyhangú környezet láttatni enged magából. Letisztult, aktuális, lényegre törő és szuggesztív…belső LED világítással pedig egyenesen az éjszakai élet obszidián ékköve lehet. Köszönjük!

Megosztás: