Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
Tanúsítványok, minősítésekKapcsolat

Szerződési feltételek

Az árajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

Megrendelés esetén, a megrendelő lapon, vagy e-mailben nem szereplő tételekért (pl.: módosított forma, szín, design, világítás és egyéb, a kiadásokat növelő tételek) plusz költséget számolunk fel. Ilyen esetekben az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A megrendelés visszaigazolása, és annak jóváhagyása, szerződéskötésneknek minősül!

Cégünk, látványterv készítését csak abban az esetben vállalja ingyenesen, amennyiben a tervezetben szereplő termék megrendelésre is kerül. Amennyiben a leendő ügyfél látványterv kérelemmel keres meg bennünket, majd a terv elkészülte után, a termék nem általunk kerül legyártásra, vagy egyáltalán nem készül el, munka díjat számítunk fel, melynek mértéke a terv formátumától függően:

 

2D's látványterv: 16.500Ft - 20.000Ft + Áfa-ig

3D's látványterv: 25.500Ft - 45.000Ft + Áfa-ig

 

A megrendelőnek, jogában áll a megrendeléstől, szerződéstől, 24 órán belül visszalépni. Amennyiben a megrendelő, a szerződéstől ez idő elteltével kíván elállni, kezelési költséget számítunk fel amely a megrendelt termék bruttó árának az 5%-a. A szerződő fél vállalja továbbá, hogy az aktuális projekt, addig felmerülő esetleges anyagi, nyomdai költségeit (kellékek, anyagok és segédanyagok megvásárlása, stb) a gyártónak maradéktalanul megfizeti.

A Balloon Studio (www.balloonstudio.hu / balloonstudio.hu) oldalán található képek, linkek, írásos tartalmak mindegyike jogvédett! Azok engedély nélküli letöltése, felhasználása, más oldalon való feltűntetése, harmadik fél felé továbbítása jogi következményeket vonhat maga után!

 

Fizetési feltételek:
  • Megrendelés esetén előleget kérünk, melynek mértéke, a termék bruttó árának az 50%-a.
  • A szerződés létrejöttét követően a megrendelő vállalja, hogy az előelg számlán szereplő összeget 3 munkanapon belül átutalja a gyártó bankszámlájára.
  • Az előleg beérkezte után, a Balloon Studio vállalja a termék határidőre történő elkészítését a megadott paraméterek alapján
  • Amennyiben a megrendelő, megfelelő indoklás ellenében, és a meghatározott időn belül, a fizetési feltételeknek nem tesz eleget, a gyártónak, azaz a Balloon Studio-nak, 15 nap elteltével, jogában áll a szerződést felmondani, és az addig felmerülő (kellékek, segédanyagok, és minden, a szerződés tárgyát képző anyagi kiadások) költségeket a megrendelőre terhelni.
  • Új megrendelő első megrendelését illetően a megrendelt termék elkészítésétt kizárólag előre utalással, vagy számla ellenében, a későbbi megrendeléseket 3-8 napos banki utalással tudjuk vállalni.
  • Árajánlatunk telephelyünkön történő átvétel esetén érvényes. Amennyiben a terméket cégünk juttatja el a kívánt célállomásra, szállítási költséget és munka díjat számítunk fel.
  • Jelen információ birtokában a szerződő fél elfogadja és tudomásul veszi az itt leírtakat, és ezeknek eleget is tesz.