Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

Szerződési feltételek

Az árajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

Megrendelés esetén, a megrendelő lapon, vagy e-mailben nem szereplő tételekért (pl.: módosított forma, szín, design, világítás és egyéb, a kiadásokat növelő tételek) plusz költséget számolunk fel. Ilyen esetekben az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A megrendelés visszaigazolása, és annak jóváhagyása szerződésnek minősül, melynek betartása, szabályozása, - egyedi szerződés kivételével- a PTK ide vonatkozó 6: 238 § keretein belül történik.

Cégünk, látványterv készítését csak abban az esetben vállalja ingyenesen, amennyiben a tervezetben szereplő termék megrendelésre is kerül. Amennyiben a leendő ügyfél látványterv kérelemmel keres meg bennünket, majd a terv elkészülte után, a termék nem általunk kerül legyártásra, vagy egyáltalán nem készül el, munka díjat számítunk fel, melynek mértéke a terv formátumától függően:

 

2D's látványterv: 16.500Ft - 20.000Ft + Áfa-ig

3D's látványterv: 25.500Ft - 45.000Ft + Áfa-ig

 

A megrendelőnek, a PTK 6: 249. § / 1 alapján jogában áll a megrendeléstől, szerződéstől, 24 órán belül visszalépni.

Amennyiben a megrendelő, a szerződéstől ez idő elteltével kíván elállni, a PTK 6: 249 § 2. bekezdése alapján vállalkozói díjat számítunk fel amely a megrendelt termék bruttó árának 5%-a. A szerződő fél vállalja továbbá, hogy az aktuális projekt, addig felmerülő esetleges anyagi, nyomdai, finanszírozási költségeit (kellékek, anyagok és segédanyagok megvásárlása, stb) a gyártónak maradéktalanul megfizeti.

A Balloon Studio (www.balloonstudio.hu / balloonstudio.hu) oldalán található képek, linkek, írásos tartalmak mindegyike jogvédett! Azok engedély nélküli letöltése, felhasználása, más oldalon való feltűntetése, harmadik fél felé továbbítása a PTK idetartozó szabályai szerint jogi következményeket vonhat maga után!

 

Fizetési feltételek:
  • Megrendelés esetén előleget kérünk, melynek mértéke, a termék bruttó árának az 50%-a.
  • A szerződés létrejöttét követően a megrendelő vállalja, hogy az előelg számlán szereplő összeget 3 munkanapon belül átutalja a gyártó bankszámlájára.
  • Késedelmes fizetés esetén, a hatályos jogszabájok szerint, késedelmi kamatot számítunk fel, a mindenkori banki alapkamatot figyelembevéve.
  • Az előleg beérkezte után, a Balloon Studio vállalja a termék határidőre történő elkészítését a megrendelő által megadott paraméterek alapján. A gyártó, azaz a balloon Studio Kft vállalja továbbá, hogy az általa gyártott termékekre -egyedi szerződések kivételével- a PTK 6:550 § értelmében, rendeltetés szerű használat mellett, 1 év garanciát vállal.
  • Amennyiben a megrendelő, megfelelő indoklás ellenében, és a meghatározott időn belül, a fizetési feltételeknek nem tesz eleget, a gyártónak, azaz a Balloon Studio-nak, 15 nap elteltével, jogában áll a szerződést felmondani, és az addig felmerülő (kellékek, segédanyagok, és minden, a szerződés tárgyát képző anyagi kiadások) költségeket a  PTK 6: 248 § 1/b bekezdése alapján, ellehetetlenítés címen a megrendelőre terhelni.
  • Új megrendelő első megrendelését illetően a megrendelt termék elkészítésétt kizárólag előre utalással, vagy készpénz fizetési számla ellenében, a későbbi megrendeléseket 8 napos banki utalással tudjuk vállalni.
  • A PTK-6:216 § 1 bekezdése értelmében, a termék, a vétel ár teljes kiegyenlítéséig az eladó, azaz a Balloon Studio Hungary Kft tulajdonát képzi. Annak megrongálása, jogtalan felhasználása tulajdon jog hiányában, jogi következményekkel járhat, melyet a PTK 6: 219 § szabályoz
  • Árajánlatunk telephelyünkön történő átvétel esetén érvényes. Amennyiben a terméket cégünk juttatja el a kívánt célállomásra, szállítási költséget és munka díjat számítunk fel.
  • Jelen információ birtokában a szerződő fél elfogadja és tudomásul veszi az itt leírtakat, és ezeknek eleget is tesz.