Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

Szélemberek, dekorációk

Szélemberek, Fly-Guys, dekorációk

Felfújható reklám eszközök, Air tubes, rendezvény sátrak, héliumos reklám gömbök
 

Manapság egyre nagyobb divat az olyan megjelenés, ahol az elképzelt marketing elem, szerves, majdhogy nem interaktív mozgó része a környezetnek. A szélember (Fly-Guy, Air dancer) pont ilyen. Táncoló mozgásával már messziről vonzza a tekintetet! Az eredetileg az 1986-os Atlantai olimpiára készült első szélember, hagyományos formákat követett, azaz általános formákból, hengerekből állt. A licensz szabaddátétele után azonban megnyilt az út a merészebb reklám formák, célközönség felé történő célzott értékesítéséhez.

Az immár számos cserélhető molinóval, direkt szublimációval, a social médiában divatos emóciókkal ellátott szélemberek új generációja tökéletes reklámot biztosít az Ön cégének, vállalkozásának, legyen szó esküvői dekorációról, fesztiválról, vagy szimplán egy helyiség kiemeléséről

A táncoló figura üzemelését egy nagyteljesítményű ventilátor látja el, ezért folyamatos áramellátást igényel. A ventilátort normál, vagy vezérelt LED világítással is elláthatjuk, így a levegővel fújt táncoló figurák, sötétben is remek figyelemfelkeltő reklámhordozók lehetnek.