Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

Rólunk

Munkáink több európai országban, nagynevű cégeknél értek el már sikereket (pl. DreamWorks, Goodyear, Harley Davidson, WOA, Mc Donalds, Nike, Adidas, Danone, AXE, K&H BANK, stb...).

Cégük profiljához mérten, kiemelten szeretném figyelmükbe ajánlani termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, egyedi kivitelben, igen kedvező áron tudunk biztosítani önnek és/vagy cégének.

Elgondolásának csak a képzelete szab határt. Kérjen árajánlatot közvetlenül a gyártótól!

Cégadatok:

Balloon Studio Hungary Kft
bszsz: 16200182-11532280
Adószám: 25328884-2-13
Cégjegyzékszám: 1309176295
email: info@balloonstudio.hu

 

 

Érdekességek a reklám ballonok világából

"az építészet nem létezhet technológia nélkül"
/Stephen J. Vamosi/.

Az építéstechnológia, mint az építészet egyik alkotóeleme az elmúlt évezredek során mindig az egység és harmónia fenntartásának szolgálatában állt, gyakran a kor technikai színvonalának felülmúlásával. A történeti korok építészete elsősorban a kézműves jellegű építési technikákat alkalmazta még az itt-ott megjelenő előregyártó munkafolyamatok során is. Az egyszerű gépek (ék, lejtő, emelők, csigák, csigasorok) és a természeti erőforrások ókori, később reneszánszkori "elmés" használatán túl, a valódi gépesítés először a klasszikus iparágakban (textilipar, vaskohászat, gépgyártás,..) alakult ki.

Az ipari forradalom, az építészettel és az építőiparral kapcsolatosan is jelentős változásokat hozott. Az ipar rohamos fejlődésével gyarapodó beruházások mennyiségi igényeit, az addig alkalmazott, természetben talált kötőanyagok már nem elégítették ki. Új technológiák és báziselemek megalkotása vált szükségessé. A nyílt rendszerű előgyártás ugyan nagyobb odafigyelést igényel a tervezőtől, s technológustól egyaránt, ugyanakkor alkalmazkodó képessége, változatos megjelenése hűen követi és tükrözi a hely adottságait, elvárásait.

Jelenleg egy olyan korszakban élünk, amikor az új technológiai felfedezések szinte mindennaposak. Szintetizálni mindezt az új tudást ugyan emberileg szinte lehetetlen, az új számítógépes technológiáknak köszönhetően azonban közel kerültünk valamihez, amely alapjaiban változtatja meg az építészetet, mint fogalmat. Ha a technológia gyorsulási elmélete igaz, akkor valamikor a közeljövőben egy újabb, valódi stílus fog létrejönni.