Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

Rólunk

Kedevs Látogató!

 

Egy kézzel festett, vagy egyedi nyomtatással készült reklám ballon, amely az Ön elképzelései alapján lett megalkotva, Unikum a reklám piac területén. Ha grandiózus megjelenésre vágyik, vagy egyszerűen egy hosszútávú, akár években mérhető, a reklám piac területén kimagaslóan költséghatékony, mobil és intraktív reklám eszközt szeretne, a legjobb helyen jár.

Felfújható reklám ballon, Fly-Guy, termék másolat - Költséghatékony, megvilágítható, lényegretörő.

 

Cégünk, a Balloon Studio tulajdonosa, közel 20 év tapasztalattal rendelkezik a felfújható reklám eszközök, reklámballonok, rendezvény sátrak, start és célkapuk, felfújható reklám figurák tervezésében, kivitelezésében. Cégük profiljához mérten szeretném figyelmükbe ajánlani termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, akár egyedi kivitelben, kedvező áron tudunk biztosítani önnek és/vagy cégének.

Elgondolásának csak a képzelete szab határt. Kérjen árajánlatot közvetlenül a gyártótól!

Cégadatok:

Balloon Studio Hungary Kft
bszsz: 16200182-11532280
Adószám: 25328884-2-13
Cégjegyzékszám: 1309176295
 

 

 

Érdekességek a reklám ballonok világából

"az építészet nem létezhet technológia nélkül"
/Stephen J. Vamosi/.

Az építéstechnológia, mint az építészet egyik alkotóeleme az elmúlt évezredek során mindig az egység és harmónia fenntartásának szolgálatában állt, gyakran a kor technikai színvonalának felülmúlásával. A történeti korok építészete elsősorban a kézműves jellegű építési technikákat alkalmazta még az itt-ott megjelenő előregyártó munkafolyamatok során is. Az egyszerű gépek (ék, lejtő, emelők, csigák, csigasorok) és a természeti erőforrások ókori, később reneszánszkori "elmés" használatán túl, a valódi gépesítés először a klasszikus iparágakban (textilipar, vaskohászat, gépgyártás,..) alakult ki.

Az ipari forradalom, az építészettel és az építőiparral kapcsolatosan is jelentős változásokat hozott. Az ipar rohamos fejlődésével gyarapodó beruházások mennyiségi igényeit, az addig alkalmazott, természetben talált kötőanyagok már nem elégítették ki. Új technológiák és báziselemek megalkotása vált szükségessé. A nyílt rendszerű előgyártás ugyan nagyobb odafigyelést igényel a tervezőtől, s technológustól egyaránt, ugyanakkor alkalmazkodó képessége, változatos megjelenése hűen követi és tükrözi a hely adottságait, elvárásait.

Jelenleg egy olyan korszakban élünk, amikor az új technológiai felfedezések szinte mindennaposak. Szintetizálni mindezt az új tudást ugyan emberileg szinte lehetetlen, az új számítógépes technológiáknak köszönhetően azonban közel kerültünk valamihez, amely alapjaiban változtatja meg az építészetet, mint fogalmat. Ha a technológia gyorsulási elmélete igaz, akkor valamikor a közeljövőben egy újabb, valódi stílus fog létrejönni.