Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

GYIK

Hogyan működik a reklám ballon?
 

A hideglevegős reklám ballonokat varrásos technológiával készítik és egy ventilátor fújja azokat. A beáramló levegő a varrások mentén alig érezhetően távozik, így tartva feszesen a ballont. Ezt hívjuk túlnyomásos elvnek. Az üzemeltetéshez folyamatos áramellátás szükséges!

 

Nagyon fúj a szél!
 

Erős szél vagy vihar esetén a reklám ballont minél hamarabb le kell engedni. Ehhez elég a ventilátort áramtalanítani. A reklám ballon ezután lassan leereszt. Ilyenkor van kitéve a legnagyobb veszélynek, hiszen puha állapotában vitorlaként működik a szélben. Ezért a leengedést a ballonon elhelyezett zipp-zár segítségével meggyorsíthatjuk. Leeresztett állapotban (de továbbra is kikötve) a ballon átvészelheti a vihart. A szél elmúltával a ventilátort újra bekapcsolva üzemeltethetjük tovább.

 

Ez valami ujdonság?
 

Az USA-ban 1927 óta rendeznek évente Óriás reklámballonos felvonulásokat. Az egykor még kuriózumnak számító kiváltság mára olyannyira tradícióvá vált, hogy a gyártók, évről évre színesbitik egyedi ballonjaikkal a hálaadási ünnepeket. A szponzorok és kiállítók névsora szinte végtelen, mégis van egy név, amely szinte egybeforrt a thanksgiving hagyományával.

A Macy's, egyike azon brandeknek, amely több mint 100 éve van a piacon, s amely a háború után, jótékonysági rendezvények százaival segített a rászorulókon.

Az első Macy' Thanksgiving show, amely Macy's day néven épült be az amerikai köztudatba, 1927-ben került megrendezésre. 1948-ban, a háború végeztével a Macy's támogatásával indult el számos óriás reklámballonokat gyártó és forgalmazó cég pályafutása.

A macy's brand, a kezdetek óta ugyan számos termékkel és szolgáltatással bővült, maga a név -amely hagyományt teremtett- semmit nem kopott a hosszú idők során. A közel 100 országban, 4.000-nél is több üzlettel büszkélkedő márka, családok ezrei számára biztosít megélhetést, a gyermekek számára pedig örömöt a legszebb korban.

A balloonstudio egyik nagy álma, hogy egyszer kijusson egy ilyen neves napon oda, ahol minden kezdődött...

Macy's day - Thanksgiving show /  https://www.facebook.com/balloonstudio.hu/photos/a.349388818530057.1073741829.346963478772591/366910676777871/?type=1&theater