Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

Garancia

Garancia

Óriás reklámballonok, célkjapuk, szélemberek, dekorációk
 

Cégünk, a Balloon Studio, minden általa készített reklám ballonra, ugráló várra, és szélemberre,1 év garanciát biztosít. A garanciális javítás csak és kizárólag a megadott paraméterek mellett és rendeltetés szerű használat esetében vehető igénybe.

Cégünk az ugrálóvárakhoz 1 éves, a légvár fújóhz 1+1 év garanciát biztosít, a  garanciában foglaltak betartása mellett. A nem rendeltetés szerű használatból, illetve mechanikai okokból eredő sérülésekért, balesetekért, felelősséget nem vállalunk!

Használati útmutató ugrálókhoz, légvárakhoz
 
  • Az ugrálóvárat 12 évesnél idősebb és 35 kg-nál nehezebb személy nem használhatja.
  • Az ugrálóvárat egyszerre maximum 4-8 gyermek használhatja.
  • Az ugrálóvárban étel és ital fogyasztása, vágó, szúró eszköz bevitele, szigorúan tilos!
  • A cipő levétele és a zokni használata kötelező
  • A játék, szigorúan, csak a 18. élet évét betöltött személy, szülői vagy nagykorú felügyelete mellett használható.
  • A játékot felügyelő személyt, felügyeleti joga megkezdése előtt, a balesetvédelmi előírásokról értesíteni kell.
  • Az ugrálóvárakat minden esetben rögzítse a szettben található cölöpök segít¬ségé¬vel.
  • A gyermekek kültéren, csak és kizárólag, rögzített légvárban játszhatnak!

Soha ne állítsa fel az ugrálóvárat szélben vagy rossz időjárási körülmények között!

 

Használati útmutató hideglevegős reklámballonokhoz
 

A ballon anyaga: PES/PVC

Kikötő zsinórzat: vízhatlan heveder, vagy körszövött PP zsinór.

Ventilátor: 210-220 V (60-80W) szabványos ventilátor. 

Tartozékok:

Tartozék táska 

Kikötő zsinór

 

Reklám ballonok beltéri üzemeltetése: 
 

A terméket vegyük ki a táskából, ellenőrizzük, hogy a leeresztéshez szükséges zipp-zár be van-e húzva, majd miután ezt elvégeztük, dugjuk be a ventillátor csatlakozóját a konnektor/hosszabbító aljzatba. A felfúvódás alatt ügyeljünk arra, hogy a ventilátor szívónyílását semmi ne takarja el! Miután a ballon felfújódott, kössük ki a létesített rögzítési pontokon.

 

Reklám ballonok kültéri üzemeltetése:
 

A  ballont a felállítás színhelyén kivesszük a hordtáskából és a talpára helyezzük. Amennyiben a helyszín adottságai engedik, a talpat körben kifeszítve, a szélén található füleknél fogva rögzítsük azt a talajhoz. 

Fontos, hogy a ballon talpa működés közben ne mozduljon el a helyéről, mert erősebb szél esetén, installáció hiányában, az oldalsó kikötő zsinórok még nem tudják betölteni szerepüket, így a ballon megsérülhet. 

A ballont a talajon úgy helyezzük el, hogy a ventilátor szívónyílása szabadon legyen. Erre végig ügyelünk a felfújás alatt. 

A ballon a fújódás néhány percében a legsérülékenyebb. Erős szél esetén, ha lehetséges, inkább várjunk annak installálásávalddig, amig a környezeti hatások alkalmassá nem teszik a terméket arra, hogy felállíthassuk.

Amennyiben ezt nem tudjuk megvárni, kérjünk segítséget, vagy bízzuk a telepítést szakemberre.

Felfújódás után /a ballon méretétől függően 3-10 perc/ a ballon készen áll a végső rögzítésre. A rögzítés legfontosabb része, a szimmetrikus pányvázás/kikötés. Amennyiben lehetőségünk van rá, mindig eszerint installáljuk a ballont. Vannak esetek, amikor a helyszín megválasztásából adódóan nem lehet cövekelést alkalmazni (pl. szilárd burkolatú helyen). Ilyenkor egyéb módon (dűbel, szemes csavar, vizes ballonok, stb.) kell gondoskodni a rögzítési pontok kiépítéséről.
Rögzítésnél mindig ügyeljünk arra, hogy a kötélzet feszes legyen! ű

 

Reklámballonok leengedése és összecsomagolása:
 

A felfújással fordított sorrendben történik. 

A ventillátor csatlakozóját húzzuk ki az áramforrást biztosító aljzatból, majd fektessük a ballont olyan helyzetbe, ahogy nem borulhat el.

Húzzuk ki az installáláshoz szükséges zipp-zárat, és várjunk addig, amíg a termék magától le nem enged. Ezt követően kezdjük el úgy összehajtani, hogy a végeredmény egy nagy kiterített téglapalra hasonlítson.

Fontos! Összecsomagolás előtt a kötélzetet oldjuk le a rögzítési pontokról, és egymástól jól elszigetelt pontokon helyezzük azt a ballonra, így az elkövetkező installálást követően rengeteg “gubanctól” fogjuk magunkat megkímélni.

Miután mindezzel megvagyunk, kezdjük a ballont összehajtani. Csomagolásnál ügyeljünk arra, hogy a hajtogatás, mindig a zipp-zár elhelyezkedésének ellentétes oldaláról történjen. Így biztosak lehetünk abban, hogy az összes levegőt ki tudjuk szorítani a termékből, és kisebb helyre lesz szükségünk a tároláshoz. 

 

A ballon kezelése és tárolása:
 

A ballont ne dobáljuk, ne üljünk rá, mert a benne levő ventilátor megsérülhet.

Amikor már tapasztaltabbá váltunk a termék beüzemelését illetően, összehajtás után, lehetőség szerint, minden alkalommal távolítsuk el belőle az üzemeléshez szükséges motort. A vagyonmegóvás érdekében, ezt, egy biztos, de elkülönített helyen tároljuk (pl. a saját dobozában, ha lehetőség adódik rá)

 

Az óriás reklámballonok üzemeltetése, változó időjárási feltételek mellett:
 

Amennyiben ballont kültéren használják, lehetőleg mindig legyen olyan személy a közelben, aki vihar esetén gondoskodni tud a szükséges munkálatok elvégzéséről. Adódnak helyzetek, amikor a terméknek esőben, hóban kell üzemelnie. Ezzel nincs semmi baj, a ballonokat ilyen időjárási viszonyok melletti üzemelésre gyártjuk, viszont nedvesen elcsomagolni nem szabad, mert néhány nap után dohosodás és penészesedés léphet fel. Ezek a baktériumok és a környezeti hatások nagyban károsíthatják a ballon anyagát, ezért összehajtás előtt mindig szárítsuk ki azt, és tároláskor a lehető legszárazabb és melegebb helyet válasszuk ki termékünk védelme érdekében.