Ajánlatkérés

RólunkTermékeinkReferenciáink
Ajánlatkérés
TanúsítványokKapcsolat

Általános reklámballonok

Általános reklámballonok, Héliumos gömbök

Felfújható start és célkapuk, display-ek, reklám gömbök.
 

Az általános reklám ballonok főként olyan levegővel felfújható reklám eszközök halmaza, melyek színükből, geometriai formájukból eredően (héliumos gömbök, kockák, hengeres hirdető oszlopok, stb.) könnyen és költséghatékonyan előállíthatók. Működésük szempontjából lehetnek motoral, és direkt, túlnyomással felfújhatóak. Alapszínüket általában olyan sztenderd színek képzik, (fehér, kék, sárga, fekete, piros, szürke, zöld) melyek a hétköznapi kereskedelemben is megtalálhatók, viszont egy felvarrt szöveggel, nyomtatott cserélhető molinóval, vagy logóval kiegészítve kiválló reklámhordozóvá vállhatnak. 

felfújható héliumos focilabda felfújható rossmann reklám gömb felfújható hőlégballon

 
Reklámballon (inflatables) történelem

Az amerikai egyesült államokban már az 1920-as évek derekán készültek Óriás reklámballonok, marketing céllal. Eleinte a technológia kiforratlansága miatt nagyon nehezen valósították meg elképzeléseiket, de a kísérletezéseket siker koronázta. Az igazi áttörést egy világrengető esemény, a 2. világháború jelentette, amikor is hadászati célokra kezdtek el reklám ballonokat fejleszteni. De hogyan is kapcsolható össze a 2. világégés az advertising inflatable balloons fejlődésével?

Mikor az USA átlépte európa partjait, a hadszíntér igen kaotikusnak volt mondható, és nagyon fontos volt a stratégiai pontok megtartása. Az utánpótlást még nem sikerült biztosítani, a németek pedig fölényes helyzetben voltak.

Franklin D. Roosevelt az USA akkori elnöke, Frederick E. Morgan-t bízta meg a partraszállás terveinek kidolgozásával. Mivel nem volt elég hadosztály, parancsba adta, hogy a legnagyobb titoktartás mellett, készítsenek meleglevegővel, és különféle motorokkal meghajtható, felfújható tankokat, repülő gépeket, melyeket eztán a fontosabb stratégiai pontokon, mintegy kiegészítésként állítsanak fel. Tervét igen nagy siker koronázta. Nos, valahogy így indult el az óriás reklámballonok pályafutása...